Silkespappersmönster-Bloggen

Silkespappersmönster-Bloggen

Om bloggen

Se här hålen i väven. Se här vad som döljer sej bakom de underliga fläckarna. Se bakgrunden kring det i mitt liv som jag, Kerstin Strandberg, arbetat med i romanerna.

12 maj 2012: Sedan flera år arbetar jag med ett nytt romanprojekt. Någon enstaka gång är jag ute och träffar människor, möter kanske då någon som läst något av mej och uppmuntrar mej. Jag blev glad häromdagen då en bok kom in genom brevlådan. Det var "Att föra det egna till torgs - Berättande, stoff och samtid i Kerstin Strandbergs, Enel Melbergs och Eva Adolfssons debutromaner" akademisk avhandling maj 2012 av Immi Lundin. Se också Cristine Sarrimo "När det personliga blev politiskt - 1970-talets kvinnliga bekännelse och självbiografi" Bokförlaget Symposion, 2000.

"Bristfälligt"

Mitt författarskapPosted by Kerstin Strandberg Thu, January 14, 2010 16:41:29

Hur kan man hitta en bra användning för ordet "bristfälligt"? Så här, kanske: Jag måste vara ifred och syssla med mitt eget tänkande, hur bristfälligt det än är.

Alltså har jag inte tid att göra det eller detta. För den som undrar kan jag tala om att jag trots detta håller på att lära mej hur få in mina texter. Hinner jag? Har jag tid? Egentligen inte.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kerstin Strandberg Tue, March 25, 2014 12:59:58

Till den som besöker min Blogg:
Det finns här ett ord inte som ska bort.
Välkommen att leta, du också!
Jag lovar fast med förbehåll att jag ska uppdatera min blogg, så småningom -
med hälsning från Kerstin S

Posted by mars Sun, August 07, 2011 19:46:45

Först !